Сутерен.мк

Општина Драчево и фудбалот

Фудбалската репрезентација на Македонија синоќа во Палермо успеаја да го победат европскиот шампион Италија, а со тоа и да ги продолжат квалификациите за Светското првенство во Катар. По тој повод, издвојуваме неколку интернет бисери…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *