Сутерен.мк

Зоица Пуровска Велевска: Ја фрламе во вода сопствената инвестиција!

Примабалерината (1956 година, Скопје) на Македонскиот народен театар на први март о.г. во Драмскиот театар го…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Двете

Во овој невообичаен период од животот во кој светот или човештвото од природна потреба на чистење…

Висар Вишка: За да можеш да љубиш, треба да си жив!

„Убавината е битна во нашата професија, но добар актер може да биде само оној кој е…

Неспиењето дебелее!

Причините за зголемување или губење на телесната тежина се многубројни. Првенствено, тоа се начинот на живот…

Бранко Цветковски: Живееме во ера на миење на мозоците!

„Се намножија награди секакви – локални, еснафски, маалски, роднински… но според високите критериуми и заслужената книжевна…

Contact Us